K. Béla Kft.


Miben tudunk mi Önnek, a cégének segíteni?

A műszaki feladatok széles körében tudunk jelentős segítséget nyújtani.

A lehető legegyszerűbb, legkényelmesebb problémamegoldás az lenne, amit sokan meg is tesznek, ha megfelelő árréssel eladnánk Önnek új gépeket, berendezéseket, de ezzel Önnek meglehetősen önző módon sok felesleges kiadást okoznánk, ezzel szemben nekünk nem az értékesítés az elsődleges, konkrét célunk. Természetesen van olyan helyzet, amikor ez az egyetlen megoldás. 
Mi mindig azt kínáljuk Önnek, amire szüksége van, gyorsan, hatékonyan megkeressük azt a korrekt, az Ön érdekeinek megfelelő megoldást, amivel megoldjuk a műszaki feladatot, és elhárítjuk a műszaki akadályt.

Minket lehet hívni a legkülönfélébb műszaki feladatok megoldására, és igen nagy valószínűséggel találunk megoldást. 

Nem kell sok telefonszám, cég közül kikeresni a megfelelőt, hívni kell minket, és igyekszünk a megoldással szolgálni a lehető leghamarabb, de ha nem bírunk a feladattal azt is megmondjuk időben.
Abban az esetben, ha szükséges új gép berendezés beszerzése, könnyű a dolgunk, hiszen tudjuk, mire van szükség, mi szolgálja az Ön érdekeit, hiszen ha nem megfelelő, amit ajánlunk nekünk is kellemetlen lesz. Ez garantálja a kölcsönösen hasznos együttműködést, és a bizalmukat gyorsasággal, pontossággal, és precizitással háláljuk meg.
További előny, nem kell a probléma megoldás előtt hosszasan tárgyalni, egyeztetni, pontosan lehet tudni a díjazásainkat, a szokásainkat, a fizetési megállapodásunk is egyértelmű, így semmi akadálya sincs a gyorsított feladatmegoldásnak.
És ez mind-mind az Ön/Mi előnyünk, profitunk napról napra.